Clubreglement

Terreinen en clublokaal van T.C. Ter Breme staan ter beschikking van en moeten dus gerespecteerd worden door iedereen die lid is van de vereniging.

TENNIS: 

Toelating tot de terreinen

Er wordt gespeeld in aangepaste tenniskledij. Tennisschoenen dienen geschikt te zijn voor gravelterreinen.

De terreinen zijn uitsluitend toegankelijk voor aangesloten leden die administratief in orde zijn bij TV voor het lopende tennisseizoen.

Ondanks een geldige reservatie mogen de terreinen niet betreden worden als er plassen liggen of als de ondergrond te nat is of door een andere technische onbeschikbaarheid van het terrein. Terreinen bespelen ondanks te vochtig speeloppervlak is nefast voor de duurzaamheid van de terreinen.

Reservatie van een terrein

De reservering van een terrein is verplicht en geschiedt via een online-reserveringssysteem. Ieder lid heeft zijn VTV-aansluitingsnummer en zijn paswoord nodig om te kunnen reserveren.(zie handleiding terreinreservatie voor leden, klik hier ).

Tijdens het zomerseizoen kan een terrein maximaal 3 dagen op voorhand worden gereserveerd.

Bij slechte weersomstandigheden of indien de outdoor velden onbespeelbaar zijn kan er indoor gespeeld worden.

Spelen met een genodigde

Elk lid heeft het recht 3x per seizoen één, twee of drie genodigden te inviteren. Indien het clublokaal open is zal de naam van het lid en deze van de genodigde(n) worden opgeschreven in het clubregister. De vergoeding bedraagt € 5 per uur per genodigde, te betalen aan de uitbater. Met een genodigde spelen is op elke dag en uur toegelaten, uiteraard niet tijdens tornooien, interclub of andere cluborganisaties. Reserveren met een genodigde kan met de uitbater geregeld worden. Het uitnodigende clublid is persoonlijk verantwoordelijk de betaling en het gedrag van zijn genodigden.

Een genodigde kan tot een maximum van drie maal per seizoen uitgenodigd worden door een of meerdere leden. Opgelet een genodigde is niet via onze club verzekerd, doch heeft, buiten dus de verzekering, die betreffende dag dezelfde rechten en plichten als de aangesloten leden.

PADEL: 

  • De uren gereserveerd moeten na geleefd worden -Indien men de reservatie tijd overschrijdt zal er per half uur extra aangerekend worden.
  • Huur velden, rackets en aankoop ballen moeten contant afgerekend worden, dit kan niet op rekening worden gezet.
  • Rackets kunnen gehuurd worden voor 3€, men geeft hiervoor paspoort of gsm in borg.
  • Rackets worden door uzelf en ons gecontroleerd indien deze beschadigd worden of stuk teruggebracht worden zal hier een vergoeding van 50€ worden aangerekend.
  • Men mag de velden enkel betreden met aangepast schoeisel (tennisschoenen).
  • Ballen worden niet verhuurd men kan deze aankopen in de kantine voor 5€ per bus